Vorupør Slagter

14. Kartoffelsalat med pølser

14. Kartoffelsalat med pølser

Ingredienser

  • 8 stk. pølser
  • 600 g nye kartofler
  • 2 tomater
  • 8 radiser
  • 1 icebergsalat
  • 1 blomkål
  • 1 agurk
  • Groft brød
  • Salt og peber

Dressing

  • 2 dl cremefraiche, 38%
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk. sød sennep
  • 1 tsk. karry
  • Salt og peber
  • 1 bundt purløg

Kog kartoflerne og skær dem i skiver.

Snit salaten fint, pluk blomkålen i bittesmå buketter, skær radiser og agurk i skiver, tomater i både og pølser i skiver. Bland alt i en salatskål også sammen med de kogte kartofler.

Dressing
Rør cremefraiche med piskefløde. Smag til med sennep, karry samt salt og peber. Vend purløg i.

Hæld dressingen over salaten og server gerne med groft brød.