Vorupør Slagter

Hjemmelavet pålæg

Spegepølse

Vælg mellem mindst 15 forskellig slags, hvoraf de 5 slags er fedtfattige, ikke industriprodukter, men håndsaltet, modnet og røget med den tid denne tager, men det gør jo så også, at holdbarheden er god.



Sylte, blodpølse og rullesylte

Selvfølgelig lavet efter gamle opskrifter og godt håndværk blodpølsen i øvrigt kåret som Thys bedste til julen 2002.



Spegepølser, leverpostej, kødpølser, skinker, rullepølse

Fedtfattige det vil sige uden fedt uden tilsætning af noget kun køb og krydderi.



Kødpølse, paté og tungepølse

Hvor hovedingredienserne er køb hvor der er tilsat f.eks. Kyllingebryst, kalkunkød, hvidløg eller hel ren uden tilsætningsstoffer.



Vorupørskinken

Langtidssaltet lufttørret modnet og røget med den tid denne tager. Derfor er holdbarheden i top. Smagsmæssigt hamler denne skinke op med selv den bedste parmaskinke.